Categories
Blog

Opnå flere besøgende på din hjemmeside

Dette indhold er sponsoreret

Som selvstændig ønsker vi alle, at vi kan have så maksimalt et salg som muligt. Men hvordan opnår man det? Det kan være lidt af en udfordring, da det måske ikke er her, hvor netop dine kompetencer ligger? Men hvad gør man så? Så må man rådføre sig, hos nogle som har forstand på det. Et oplagt bud på en vej til mersalg kunne være Search engine optimization også kaldet SEO. Tænk engang på, hvor mange hjemmesider du finder ved at bruge google. Det er helt sikkert ikke småting. Det er derfor vigtigt, at du ligger højt på Google, og det kan SEO bureauer og marketingbureauer hjælpe dig med. Vi gennemgår her nogle af muælighederne.

Vælg det rette SEO Bureau

Når du skal igang med at bruge SEO, så er det vigtigt, at du rådfører dig hos de bedste. Men hvem er de bedste? Der findes rigtig mange marketingbureauer og en stor del af dem har også erfaring med SEO. Vi har undersøgt mulighederne for SEO bureauer i København, og her fandt vi hurtigt frem til det SEO Bureau, som hedder  ADtimize. Adtimize har være Google partner siden 2015, og de har derfor stor erfaring med både SEO og Googel Ads. De formulerer selv, at de måske ligger over alternativerne inden for pris, men pris og kvalitet hænger ofte sammen. Og dette er også tilfældet her. Det ses tydeligt på deres hjemmeside, hvordan de har formået at flytte virksomheder tidligere. 

 

Hvad er SEO

Når du har fundet det rette SEO Bureau til netop din virksomhed, så skal du til at igang. Men hov vent. Hvad er SEO egentligt helt præcist? SEO går kort sagt ud på, at man får placeret enkelte virksomheder højt på Googles søgedatabase. Som vi indledte med, så er det ikke mange hjemmesider vi går ind på, hvis ikke de ligger højt på Google. Vi kan faktisk næsten ikke huske, hvornår vi sidst har været på side to på Google. Google fungerer på den måde, at sider som den anser som ‘gode venner’ placerer den højt. Det kan derfor godt betale sig, at pleje dette venskab. Yderligere så handler det om, at Google skal stole på din hjemmeside. Dette gør den, hvis du bruger mange af de ord, som brugeren søger på. Er der mange andre hjemmesider, som linker til din hjemmeside, så vil du også blive vurderet højt, og deraf også placeret højt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *