Emil Kristensen
CMO | Co-founder - Sleeknote
Søren Rokkjer
DIGITAL SALGSCHEF, EKSTRABLADET.DK
TIDL. FREELANCER, OFIR.DK, LAURITZ.COM
 
s@rokkjer.dk

Bogens formål er at animere til handling. Succeskriteriet er, at du som læser, bliver inspireret og motiveret til at gå tilbage til kontoret og blive en eSalgschamp.

 

Har du indspark til bogen, brug for råd eller lyst til at sende en testimonial - så skriv på bog@rokkjer.dk

OM SØREN ROKKJER

Siden 2008 har Søren beskæftiget sig med kommerciel usability. Dengang var der ikke noget der hed UX, Konverteringsrateoptimering (CRO) eller Split-test. Han har fulgt udviklingen igennem et hav af kontakter, udenlandske blog og ikke mindst hans egne dyrtkøbte erfaringer. Han har gennemført over 500 brugertest og studeret netadfærd på nærmeste hold. Suppleret med mere end 100 fagbøger, så er der masser af substans bag denne bog, hvor han har samlet alle de bedste guldkorn.

Emil deler i Sleeknote partnerskab med Mogens Møller. Sammen har de tilvejebragt unik viden om, hvordan du arbejder med sign-ups til dit nyhedsbrev. Emil deler ud af Sleeknotes vidensgodtepose i et separat afsnit og det kommer os alle til glæde. Tak Emil!

Hvor Søren er salgsnørd, så er Ole konverteringsnørd. Ole bidrager i bogen med værdifuld indsigt i, hvordan du via online tools kan tracke, overvåge og monitorere dine brugeres adfærd på kryds og tværs og i stumper og stykker. Tak Ole!

Ole Gregersen
Usability and weboptimering Specialist | Optuner.dk
Gæste skribent
Gæste skribent

Havfruevej 4

2730 Herlev

Ring:

T: 21 99 57 67 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now