Lav en køb-ikke-knap


Ja, det er sagt lidt i provokation – og så alligevel ikke. Lad mig starte et andet sted. Mange optimerer i blinde via splittest eller diverse mavefornemmelser. Mange laver også kundeundersøgelser. Desværre oplever jeg meget sjældent at kundeundersøgelser bruges til noget konkret – de ender ofte i en skuffe med støv på. Der spørges måske om de forkerte spørgsmål? 2 dobbeltspørgsmål er nok i min verden. 

1.    Spørg hvorfor de køber og hvorfor de ikke køber
2.    Spørg hvorfor de køber igen og hvorfor de ikke køber igen.

 

De 2 spørgsmål er helt essentielle. Mange har lidt berøringsangst overfor at spørge ind til det negative. Hvis du vil skabe forbedringskultur, så må du fokusere på at skabe bevidsthed som de vigtigste forbedringspunkter. Sagt med et glimt i øjet, så skal du have fokus på kundeutilfredshed.

 

Tilbage til overskriften. Hvis du er sej, så kan du eksperimentere med at lave en køb-ikke-knap, som du placerer ved siden af købeknappen. Ved klik på denne, køb-ikke-knap, åbnes en pop-up, hvori brugeren kan angive årsagen til at, han/hun ikke ville købe produktet. Hav altid et fritekstfelt, men du kan supplere med checkbokse, hvor man kan nemt angive oplagte svarmuligheder.

Lav evt. en konkurrence hvor man kan vinde det produkt de ikke købte. Det kan du passende skrive under knappen som supplerende tekst, så det animerer til at deltage. Og så kan du bruge køb-ikke-knappen til at høste permissions.

 

Køb bogen nu og få adgang til 212 sider med solide digitalt salgsteknikker og viden om konverteringsoptimering. Version 1.4 byder dig yderligere på disse 3 lækkerier:


Bo bedre casen
Du skal analysere på dine 5 % mest hardcore kunder - og så kaste benzin på bålet. Lær hvorfor!

Kontekstualisering af budskaber
Lær et meget effektivt redskab til at kommunikere. Især hvis du poster socialt kan du med fordele bruge dette trick.
    
White space sells
Ja ingenting er et mega godt salgstrick. Brug det med omtanke og eksploder dine klikrater.

Havfruevej 4

2730 Herlev

Ring:

T: 21 99 57 67 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now