Download Light-udgaven her
- Få 60% af bogen helt gratis
OBS: Der kan gå op til 4 minutter før du får mailen     -    Du tilmelder dig samtidig Light-bogens nyhedsbrev

ANBEFALING

“Skal knappen være rød eller grøn” er en helt nede på jorden bog om hvordan man sælger mere på nettet. Den er fyldt med gode små ideer og eksempler, der er lette at gå til og implementere. Det er en bog der betaler sig selv hjem på meget kort tid."

 

- Martin Thorborg  (Serie-iværksætter - Herunder, Agera, Amino, SPAM-fighter, Dinero)

ANBEFALING

“Lige den type, jeg kan lide at læse. Det er den, fordi den er lykkeligt fri for en masse fyld – den er lige på og ind til benet. Min tid er for kort til floromvundne sagaer, når det handler om fagbøger, og det respekterer Sørens bog til fulde. Der er masser af viden at hente for den nye i faget – og mindst lige så megen inspiration og opfriskere for de mere erfarne. Hvis du ikke får oplevelsen af, at “det skal jeg sgu da have gjort på min hjemmeside” efter at have læst bogen, er du enten mega-ekspert eller ikke koncentreret nok!”
 

- Thomas Rosenstand  (SEO-ekspert, Forfatter - Concept-i.dk)

ANBEFALING

“Jeg syntes det er et super opslagsværk for marketingfolk, samt nye i branchen for at få styr på de mange termer og forkortelser vi sidder og smider omkring os i flæng til møder. Det er også en super bog for direktøren, der gerne vil forstå sin marketingafdeling når de sidder og spiller smart med alle deres termer :-)”

 

- Jacob Risgaard  (Owner/Partner - Coolshop.com)

ANBEFALING

"Skal knappen være rød eller grøn" er et super godt opslagsværk til e-handel i alle former. Det bringer alle de indforståede termer helt ned på jorden og forklarer dem kort og præcist. Bogen indeholder masser af gode eksempler og ideer man hurtigt ville kunne afprøve i sin egen forretning og dermed øge værdien - af sig selv og sin forretning.

 

- Peter Hestbæk  (CMO - Saxo.com)

Havfruevej 4

2730 Herlev

Ring:

T: 21 99 57 67 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now