Categories
Blog

Hvornår er det rette tidspunkt til digital markedsføring?

Annonce

En stor del af enhver virksomhed er arbejdet med at skabe nye potentielle kunder, og derefter få overbevist disse kunder om at købe produkter eller services fra jeres virksomhed. I dag foregår en hel del markedsføring online, fordi vores liv bliver mere og mere digitale. De digitale liv giver gode muligheder for at finde nye kunder online, og kan kunderne via digitale hjælpemidler overbevises til at handle ved jeres virksomhed, har den digitale markedsføring været en lige så stor succes som enhver anden type markedsføring.

 

Efter et stort økonomisk overskud

Det er ofte ikke billigt at markedsføre jeres virksomhed, så det er altså noget, der skal sættes penge til side til – og disse penge skal så selvfølgelig først tjenes ind. Går det godt for jeres virksomhed, er der et naturligt overskud, og dermed er der disse penge. Men økonomisk set skal det give mening.

I forhold til det økonomiske, skal markedsføring måske lige så meget ses som en investering – I bruger penge på at markedsføre jeres virksomhed, men målet med markedsføringen er jo at finde nye kunder, som så bruger penge i jeres virksomhed, og på den måde kommer pengene tilbage igen.

 

Efter en flytning eller renovering af lokaler

Arbejder jeres virksomhed med meget fysisk kundekontakt, eller et arbejde hvor kunderne skal være til stede fysisk for at købe jeres produkter – f.eks. restauranter og lignende – er de fysiske rammer vigtige for markedsføringen. Her vil markedsføringen ofte indeholde billeder af jeres lokaler, men skal dette fungere, er det nødvendigt med lokaler, der er værd at markedsføre. Det kan kræve en renovering, men giver også god mening efter at være flyttet i nye lokaler. Er du selvstændig kan en privat flytning med f.eks. flyttefirma Stolholm i nogle tilfælde være nok, mens mere etablerede virksomheder kræver en noget større flytteproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *